Sie sind hier:
Programme in English: Pretzels, rolls, braided bread and spreads
Do you enjoy Bavarian pretzels and rolls and want to learn how to bake them yourself? We'll show you how! You'll learn how to bake pretzels with their typical golden crust and soft center, as well as light and airy rolls with their fluffy texture. We'll also prepare matching homemade spreads like Obatzda (traditional Bavarian cheese) or herb quark.
We'll mix, knead, shape, and bake our own delicious creations. Whether you're a beginner or an experienced baker, a fun and interactive experience awaits everyone. At the end, we'll enjoy our baked goods and spreads in a relaxed atmosphere..
- ab Samstag, 15.11.2025, 11:00 Uhr
- Kursnummer: V384301
- Zeitraum/Dauer: 1x Sa. 15.11.2025 11:00 - 16:00 Uhr
- Zeitraum/Dauer:
Sa. 15.11.2025
11:00 - 16:00 Uhr - 1 Termin
- Dozent*in:Susanne Kiehl
- Gebühr:Kerngebühr34,00 €Materialgeld18,00 €52,00 €
- Veranstaltungstyp:Samstagsseminar
- Plätze:
Noch Plätze frei
Max. Anzahl Teilnehmende: 12 -
Info & Beratung:
Fachliche Beratung unter 089-48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de
Fragen zur Buchung unter 089-48006-0
Please bring: tea towel, apron and storage containers
- ab Samstag, 15.11.2025, 11:00 Uhr
- Kursnummer: V384301
- Zeitraum/Dauer: 1x Sa. 15.11.2025 11:00 - 16:00 Uhr
- Zeitraum/Dauer:
Sa. 15.11.2025
11:00 - 16:00 Uhr - 1 Termin
- Dozent*in:Susanne Kiehl
- Gebühr:Kerngebühr34,00 €Materialgeld18,00 €52,00 €
- Veranstaltungstyp:Samstagsseminar
- Plätze:
Noch Plätze frei
Max. Anzahl Teilnehmende: 12 -
Info & Beratung:
Fachliche Beratung unter 089-48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de
Fragen zur Buchung unter 089-48006-0