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Programme in English: Pintxos - Tapas from the Basque Country
The Basque equivalent of tapas is pintxos, which are just as delicious and even more varied. Served in bars and taverns throughout the Basque Country, they represent the quintessential Basque cuisine. Explore some of the most famous pintxos, like the pintxo de tortilla or the classic gildas, and learn how to create your own. With these original, easy-to-prepare dishes, you'll delight all your guests at your next celebration.
- ab Samstag, 22.11.2025, 13:00 Uhr
- Kursnummer: V382052
- Zeitraum/Dauer: 1x Sa. 22.11.2025 13:00 - 16:30 Uhr
- Zeitraum/Dauer:
Sa. 22.11.2025
13:00 - 16:30 Uhr - 1 Termin
- Dozent*in:Maria Piulestán Rey
- Gebühr:Kerngebühr29,00 €Materialgeld23,00 €52,00 €
- Veranstaltungstyp:Samstagsseminar
- Plätze:
Noch Plätze frei
Max. Anzahl Teilnehmende: 12 -
Info & Beratung:
Fachliche Beratung unter 089-48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de
Fragen zur Buchung unter 089-48006-0
Please bring: tea towel, apron and small plastic containers
- ab Samstag, 22.11.2025, 13:00 Uhr
- Kursnummer: V382052
- Zeitraum/Dauer: 1x Sa. 22.11.2025 13:00 - 16:30 Uhr
- Zeitraum/Dauer:
Sa. 22.11.2025
13:00 - 16:30 Uhr - 1 Termin
- Dozent*in:Maria Piulestán Rey
- Gebühr:Kerngebühr29,00 €Materialgeld23,00 €52,00 €
- Veranstaltungstyp:Samstagsseminar
- Plätze:
Noch Plätze frei
Max. Anzahl Teilnehmende: 12 -
Info & Beratung:
Fachliche Beratung unter 089-48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de
Fragen zur Buchung unter 089-48006-0