Sie sind hier:
Programme in English: Indian Curry Special
Learn how to cook delicious and authentic Indian curries which are purely vegetarian and full of fresh vegetables, traditional spices and the distinctive scent of India. You will learn about the different seasoning mixes and their use. The menu includes, for example, dal with spinach and ginger, paneer with chard, tarka dal with carrots and a spicy potato curry. We will enjoy our menu together with a fresh mango lassi. All dishes are gluten free.
- ab Sonntag, 21.09.2025, 15:00 Uhr
- Kursnummer: V382404
-
Zeitraum/Dauer: 1x So. 21.09.2025 15:00 - 19:30 Uhr
-
Zeitraum/Dauer:
So. 21.09.2025
15:00 - 19:30 Uhr -
1 Termin
-
Dozent*in:Priyanka Rastogi
-
Gebühr:Kerngebühr37,00 €Materialgeld17,00 €54,00 €
- Veranstaltungstyp: Sonntagsseminar
-
Plätze:
Noch Plätze frei
Max. Anzahl Teilnehmende: 16 -
Info & Beratung:
Kursbuchung unter (089) 48006-6239
Beratung zu den Ernährungs-, Koch- und Getränkekursen unter (089) 48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de
Please bring: tea towel, apron and small plastic containers
- ab Sonntag, 21.09.2025, 15:00 Uhr
- Kursnummer: V382404
-
Zeitraum/Dauer: 1x So. 21.09.2025 15:00 - 19:30 Uhr
-
Zeitraum/Dauer:
So. 21.09.2025
15:00 - 19:30 Uhr -
1 Termin
-
Dozent*in:Priyanka Rastogi
-
Gebühr:Kerngebühr37,00 €Materialgeld17,00 €54,00 €
- Veranstaltungstyp: Sonntagsseminar
-
Plätze:
Noch Plätze frei
Max. Anzahl Teilnehmende: 16 -
Info & Beratung:
Kursbuchung unter (089) 48006-6239
Beratung zu den Ernährungs-, Koch- und Getränkekursen unter (089) 48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de