Learn how to prepare and cook authentic Vietnamese food in a fun and interactive cooking class. We will prepare traditional Vietnamese dishes in a hands-on cooking session. For example, Pho Bò (traditional soup from Hanoi) or Goi Cuon (fresh summer rolls).
You will become familiar with the ingredients of healthy Vietnamese dishes and receive valuable cooking tips.
Bring with you: apron, tea towel and a small plastic container.
Kursnummer | O382622 | ||||||
Dozentin/Dozent | Siu Sui Janice Lau | ||||||
Zeitraum/Dauer | 09.07.2022 | ||||||
Ort | Volkshochschule, Albert-Roßhaupter-Str. 8 | Sendling||||||
Gebühr |
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Veranstaltungstyp | Samstagsseminar | ||||||
Plätze |
Nur noch wenige Plätze frei max. Teilnehmerzahl: 8 | ||||||
Barrierefreiheit | Der Zugang zum Veranstaltungsort ist barrierefrei. (Ggf. Einschränkungen vor Ort) | ||||||
Info & Beratung |
Fragen zur Buchung: (089) 48006-6239 Fachliche Beratung: (089) 48006-6549 oder kochkultur@mvhs.de |