Programme in English: Traditional Vietnamese Cooking

Learn how to prepare and cook authentic Vietnamese food in a fun and interactive cooking class. We will prepare traditional Vietnamese dishes in a hands-on cooking session. For example, Pho Bò (traditional soup from Hanoi) or Goi Cuon (fresh summer rolls).

You will become familiar with the ingredients of healthy Vietnamese dishes and receive valuable cooking tips.

 

Bring with you: apron, tea towel and a small plastic container.

Samstag, 09.07.2022
10:00 – 17:00 Uhr
KursnummerO382622
Dozentin/DozentSiu Sui Janice Lau
Zeitraum/Dauer2022-07-09T10:00:0009.07.2022
OrtMünchenSendling
Volkshochschule, Albert-Roßhaupter-Str. 8
Gebühr
Kerngebühr 56,00 €
Materialgeld 26,00 €
VeranstaltungstypSamstagsseminar
Plätze Nur noch wenige Plätze frei
max. Teilnehmerzahl: 8
BarrierefreiheitDer Zugang zum Veranstaltungsort ist barrierefrei. (Ggf. Einschränkungen vor Ort)
Info & Beratung Fragen zur Buchung: (089) 48006-6239

Fachliche Beratung: (089) 48006-6549 oder kochkultur@mvhs.de