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Programme in English: Traditional Bavarian Cooking
Bavarian dishes are hearty soul food, turning very simple regional ingredients into tasty, satisfying culinary experiences. We are going to prepare some simple varieties of bread and potato dumplings, some Spätzle - serving it as Käsespätzle (Bavarian Mac & Cheese), and an original Krustenbraten (roasted pork and crackling) from Bavarian pork. For other side dishes we will make some healthy Krautsalat (slaw) and of course Kartoffelsalat (potato salad). To finish off we will make Apfel- and Topfenstrudel.
- ab Sonntag, 08.02.2026, 10:00 Uhr
- Kursnummer: V382020
- Zeitraum/Dauer: 1x So. 08.02.2026 10:00 - 15:00 Uhr
- Zeitraum/Dauer:
So. 08.02.2026
10:00 - 15:00 Uhr - 1 Termin
- Dozent*in:Susanne Kiehl
- Gebühr:Kerngebühr34,00 €Materialgeld23,00 €57,00 €
- Veranstaltungstyp:Sonntagsseminar
- Plätze:
Noch Plätze frei
Max. Anzahl Teilnehmende: 14 -
Info & Beratung:
Fachliche Beratung unter 089-48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de
Fragen zur Buchung unter 089-48006-0
Please bring: apron and small storage containers.
- ab Sonntag, 08.02.2026, 10:00 Uhr
- Kursnummer: V382020
- Zeitraum/Dauer: 1x So. 08.02.2026 10:00 - 15:00 Uhr
- Zeitraum/Dauer:
So. 08.02.2026
10:00 - 15:00 Uhr - 1 Termin
- Dozent*in:Susanne Kiehl
- Gebühr:Kerngebühr34,00 €Materialgeld23,00 €57,00 €
- Veranstaltungstyp:Sonntagsseminar
- Plätze:
Noch Plätze frei
Max. Anzahl Teilnehmende: 14 -
Info & Beratung:
Fachliche Beratung unter 089-48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de
Fragen zur Buchung unter 089-48006-0