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Programme in English: Fast and Healthy Indian Cooking
Traditional Indian cuisine is often very complex. There is usually little time for it in everyday work and family life. In this course we will look at fast and simple Indian dishes which can be on the table in just a few minutes. We will cook a quick chicken tikka masala, an eggplant masala curry, spicy potatoes with fresh coriander and cumin, and a mung bean and lentil soup with Indian basmati rice. All dishes are very healthy, nutritious and gluten free. We will enjoy the dishes together with a saffron-mango lassi.
- ab Sonntag, 16.11.2025, 18:00 Uhr
- Kursnummer: V382400
- Zeitraum/Dauer: 1x So. 16.11.2025 18:00 - 21:30 Uhr
- Zeitraum/Dauer:
So. 16.11.2025
18:00 - 21:30 Uhr - 1 Termin
- Dozent*in:Priyanka Rastogi
- Gebühr:Kerngebühr32,00 €Materialgeld17,00 €49,00 €
- Veranstaltungstyp:Sonntagsseminar
- Plätze:
Noch Plätze frei
Max. Anzahl Teilnehmende: 14 -
Info & Beratung:
Fachliche Beratung unter 089-48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de
Fragen zur Buchung unter 089-48006-0
Please bring: apron and small storage containers.
- ab Sonntag, 16.11.2025, 18:00 Uhr
- Kursnummer: V382400
- Zeitraum/Dauer: 1x So. 16.11.2025 18:00 - 21:30 Uhr
- Zeitraum/Dauer:
So. 16.11.2025
18:00 - 21:30 Uhr - 1 Termin
- Dozent*in:Priyanka Rastogi
- Gebühr:Kerngebühr32,00 €Materialgeld17,00 €49,00 €
- Veranstaltungstyp:Sonntagsseminar
- Plätze:
Noch Plätze frei
Max. Anzahl Teilnehmende: 14 -
Info & Beratung:
Fachliche Beratung unter 089-48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de
Fragen zur Buchung unter 089-48006-0