English Talks: Eat now, pay later - are we being fair to the future generations?

A study, financed by Tollwood GmbH and the well-known Schweisfurth Stiftung, is evaluating the real costs of organic and non-organic food in the market today. It is so important to be aware of these real costs, as someone has to pay, do we really want to leave this for our children to worry about?

Dienstag, 17.11.2020
19:00 – 20:30 Uhr
KursnummerL388045
Dozentin/DozentSusanne Kiehl
Zeitraum/Dauer2020-11-17T19:00:0017.11.2020
OrtMünchenEinstein 28
Bildungszentrum, Einsteinstr. 28
Gebühr 8,00 €
Einzelkarten-Preis
Anmeldung erforderlich
VeranstaltungstypVortrag
Plätze Noch Plätze frei
max. Teilnehmerzahl: 24
BarrierefreiheitDer Zugang zum Veranstaltungsort ist barrierefrei. (Ggf. Einschränkungen vor Ort)
Info & Beratung Fragen zur Buchung: (089) 48006-6239

Fachliche Beratung: (089) 48006-6549 oder kochkultur@mvhs.de