Programme in English: Traditional Vietnamese Cooking

Learn how to prepare and cook authentic Vietnamese food in a fun and interactive cooking class. We will prepare traditional Vietnamese dishes in a hands-on cooking class. For example, Pho Bò (traditional soup from Hanoi) or Goi Cuon (fresh summer rolls). You will get to know the ingredients of the healthy Vietnamese dishes and receive valuable cooking tips.

 

Please bring: tea towel, apron and small plastic containers.

Samstag, 16.01.2021
10:00 – 17:00 Uhr
KursnummerL382622
Dozentin/DozentSiu Sui Janice Lau
Zeitraum/Dauer2021-01-16T10:00:0016.01.2021
OrtMünchenSendling
Volkshochschule, Albert-Roßhaupter-Str. 8
Gebühr
Kerngebühr 52,00 €
Materialgeld 22,00 €
VeranstaltungstypSamstagsseminar
Plätze max. Teilnehmerzahl: 6
BarrierefreiheitDer Zugang zum Veranstaltungsort ist barrierefrei. (Ggf. Einschränkungen vor Ort)
Info & Beratung Fragen zur Buchung: (089) 48006-6239

Fachliche Beratung: (089) 48006-6549 oder kochkultur@mvhs.de