Programme in English: Traditional Bavarian Desserts

Bavaria's dessert offering is varied in taste and structure. In this workshop we will explore local traditional treats such as Apfelkiacherl, Rohrnudeln, Rupfhauben, Auszogne und Bayrisch Creme. We will talk about different types of flour, apples and frying styles. All dishes will be prepared from scratch with love! You will be provided with familiy recipes, which can easily be prepared at home.

Freitag, 30.10.2020
17:30 – 21:30 Uhr
KursnummerL382002
Dozentin/DozentSusanne Kiehl
Zeitraum/Dauer2020-10-30T17:30:0030.10.2020
OrtMünchenEinstein 28
Bildungszentrum, Einsteinstr. 28
Gebühr
Kerngebühr 31,00 €
Materialgeld 18,00 €
Plätze Nur noch wenige Plätze frei
max. Teilnehmerzahl: 8
BarrierefreiheitDer Zugang zum Veranstaltungsort ist barrierefrei. (Ggf. Einschränkungen vor Ort)
Info & Beratung Fragen zur Buchung: (089) 48006-6239

Fachliche Beratung: (089) 48006-6549 oder kochkultur@mvhs.de