Bavarian dishes are hearty soul food, making very simple regional ingredients into tasty, satisfying culinary experiences. We are going to prepare some simple varieties of bread and potato dumplings, some Spätzle - serving it as Käsespätzle (Bavarian Mac & Cheese), and an original Krustenbraten (roasted pork and crackling) from Bavarian pork. For other side dishes we will make some healthy Krautsalat (slaw) and of course Kartoffelsalat (potato salad). To finish off we will make Apfel- and Topfenstrudel.
Kursnummer | O382018 | ||||||
Dozentin/Dozent | Susanne Kiehl | ||||||
Zeitraum/Dauer | 18.03.2022 | ||||||
Ort | Bildungszentrum, Einsteinstr. 28 | Einstein 28||||||
Gebühr |
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Veranstaltungstyp | Kurs | ||||||
Plätze | max. Teilnehmerzahl: 8 | ||||||
Barrierefreiheit | Der Zugang zum Veranstaltungsort ist barrierefrei. (Ggf. Einschränkungen vor Ort) | ||||||
Info & Beratung |
Fragen zur Buchung: (089) 48006-6239 Fachliche Beratung: (089) 48006-6553 oder kochkultur@mvhs.de |