Programme in English: Traditional Bavarian Cooking

Bavarian dishes are hearty soul food, making very simple regional ingredients into tasty, satisfying culinary experiences. We are going to prepare some simple varieties of bread and potato dumplings, some Spätzle - serving it as Käsespätzle (Bavarian Mac & Cheese), and an original Krustenbraten (roasted pork and crackling) from Bavarian pork. For other side dishes we will make some healthy Krautsalat (slaw) and of course Kartoffelsalat (potato salad). To finish off we will make Apfel- and Topfenstrudel.

Der Kurs ist beendet.
Freitag, 18.03.2022
17:30 – 21:30 Uhr
KursnummerO382018
Dozentin/DozentSusanne Kiehl
Zeitraum/Dauer2022-03-18T17:30:0018.03.2022
OrtMünchenEinstein 28
Bildungszentrum, Einsteinstr. 28
Gebühr
Kerngebühr 31,00 €
Materialgeld 23,00 €
VeranstaltungstypKurs
Plätze max. Teilnehmerzahl: 8
BarrierefreiheitDer Zugang zum Veranstaltungsort ist barrierefrei. (Ggf. Einschränkungen vor Ort)
Info & Beratung Fragen zur Buchung: (089) 48006-6239

Fachliche Beratung: (089) 48006-6553 oder kochkultur@mvhs.de