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Programme in English: Indian Curry Special
Learn how to cook delicious and authentic Indian curry. We start with a spice trail and explain the use of spices in the food before cooking. The menu includes classic Chicken Tikka Masala, authentic Palak Paneer, Goa special Spicy Prawn Roast with Ghee and Wholewheat Indian bread. Once it is prepared and with a refreshing Saffron Mango-Lassi on the side, we will enjoy our meal together.
- ab Sonntag, 21.09.2025, 15:00 Uhr
- Kursnummer: V382404
- Zeitraum/Dauer: 1x So. 21.09.2025 15:00 - 19:30 Uhr
- Zeitraum/Dauer:
So. 21.09.2025
15:00 - 19:30 Uhr - 1 Termin
- Dozent*in:Priyanka Rastogi
- Gebühr:Kerngebühr37,00 €Materialgeld17,00 €54,00 €
- Veranstaltungstyp: Sonntagsseminar
- Plätze: Max. Anzahl Teilnehmende: 16
-
Info & Beratung:
Fachliche Beratung unter (089) 48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de
Fragen zur Buchung unter (089) 48006-0
Please bring: tea towel, apron and small plastic containers
- ab Sonntag, 21.09.2025, 15:00 Uhr
- Kursnummer: V382404
- Zeitraum/Dauer: 1x So. 21.09.2025 15:00 - 19:30 Uhr
- Zeitraum/Dauer:
So. 21.09.2025
15:00 - 19:30 Uhr - 1 Termin
- Dozent*in:Priyanka Rastogi
- Gebühr:Kerngebühr37,00 €Materialgeld17,00 €54,00 €
- Veranstaltungstyp: Sonntagsseminar
- Plätze: Max. Anzahl Teilnehmende: 16
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Info & Beratung:
Fachliche Beratung unter (089) 48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de
Fragen zur Buchung unter (089) 48006-0