Cooking in English - A Taste of Hawaii (ab B1)

Taught in English, this class will introduce you to traditional and contemporary Hawaiian cuisine. Though a region of the United States, Hawaii´s food culture is unique - a blend of Polynesian, Asian, American and European influences. Following the informative and interactive lecture about the islands´ culinary history, we will cook a sampling of iconic dishes and enjoy a taste of Hawaii.
Sunday, 02.02.2020
10:00 – 15:00 hrs
Course NumberJ525300
TeacherMark Olival-Bartley
Duration2020-02-02T10:00:0002.02.2020
LocationMünchenAm Hart
Volkshochschule
, Troppauer Str. 10
Fees
Course Fee 37,00 €
Pauschale für Verbrauchsmaterialien 12,00 €
No. of Places Maximum Number of Participants: 10
AccessibilityEntrance to the venue has disabled access (restrictions within the building possible)
Information & Guidance Wir empfehlen, vor der Buchung unsere unverbindliche Einstufung im Gasteig zu nutzen:
Mo, Di von 9:00 - 13:00 Uhr
Mi, Do von 14:00 - 19:00 Uhr
(bitte kommen Sie bis spätestens eine Stunde vor Schluss)

Fachgebiet Englisch: (089) 48006-6152