Sie sind hier:
Bake Britannia - classic baking from the four UK nations (B1)
This practical, hands-on, baking class conducted in English, will introduce you to typical baked items that originate from the UK nations. You will work in pairs or small groups and follow recipes under guided tuition, to prepare and bake at least two items from a selection of sweet and savoury items such as Welsh cakes, English Bakewell tarts, Cornish pasties and Irish barmbrack. The session will finish with a sampling of the baked items, enjoyed with a cup of tea! The course tutors are Maureen Breeze of It’s a Breeze Baking, who will be visiting from England to teach the class, along with Vivienne Arnold.
Make sure to bring a box to take home any delicious leftovers!
- ab Samstag, 15.11.2025, 14:00 Uhr
- Kursnummer: V525200
- Zeitraum/Dauer: 1x Sa. 15.11.2025 14:00 - 18:00 Uhr
- Zeitraum/Dauer:
Sa. 15.11.2025
14:00 - 18:00 Uhr - 1 Termin
- Dozent*in:
Vivienne Arnold/Maureen Breeze - Gebühr:Materialgeld15,00 €Kerngebühr64,00 €79,00 €
- Veranstaltungstyp: Samstagsseminar
- Plätze:
Noch Plätze frei
Max. Anzahl Teilnehmende: 10 -
Info & Beratung:
Passt dieser Kurs zu Ihren Vorkenntnissen?
Bitte lassen Sie sich vor der Buchung von uns beraten und einstufen.
Fachliche Beratung: 48006-6151/-6133/-6165 /englisch@mvhs.de
Anmeldung: (089) 48006-0
- ab Samstag, 15.11.2025, 14:00 Uhr
- Kursnummer: V525200
- Zeitraum/Dauer: 1x Sa. 15.11.2025 14:00 - 18:00 Uhr
- Zeitraum/Dauer:
Sa. 15.11.2025
14:00 - 18:00 Uhr - 1 Termin
- Dozent*in:
Vivienne Arnold/Maureen Breeze - Gebühr:Materialgeld15,00 €Kerngebühr64,00 €79,00 €
- Veranstaltungstyp: Samstagsseminar
- Plätze:
Noch Plätze frei
Max. Anzahl Teilnehmende: 10 -
Info & Beratung:
Passt dieser Kurs zu Ihren Vorkenntnissen?
Bitte lassen Sie sich vor der Buchung von uns beraten und einstufen.
Fachliche Beratung: 48006-6151/-6133/-6165 /englisch@mvhs.de
Anmeldung: (089) 48006-0