Cooking in English - Northern Indian Cuisine

Carrots with mustard seeds? Chicken with dried apricots? Find out how everyday food can be transformed into exotic delicacies, the infinite variety of the North Indian Cuisine! Delicious creamy meat sauces, delicate fish dishes and chutneys galore! As well as how to say "Nelken" or "Schublade" in English! Don´t forget a dishcloth, your favorite drink and a few plastic boxes to take extra food home in!
Kursnummer H525304
Dozentin/Dozent Aparajita Wießmüller
Zeitraum/Dauer 2019-01-19T14:00:001x sa 15.00 bis 21.00 Uhr 19.1.2019
Ort MünchenFürstenried-Ost
Volkshochschule
, Forstenrieder Allee 61
Gebühr 40,00 €
Zuzüglich Materialgeld (vor Ort zu zahlen)
Plätze noch genügend Plätze frei
max. Teilnehmerzahl: 12
Barrierefreiheit Der Zugang zum Veranstaltungsort ist barrierefrei. (Ggf. Einschränkungen vor Ort)
Info & Beratung Passt dieser Kurs zu Ihren Vorkenntnissen? Unverbindliche Einstufung und Beratung:
Mo/Di von 9 - 13 Uhr, Mi/Do von 14 - 19 Uhr
Gasteig, 3. OG (bitte kommen Sie spät. eine Stunde vor Ende)
Fachliche Beratung: 48006-6152
Anmeldung: 48006-6239