Cooking in English- Northern Indian Cuisine

Carrots with mustard seeds? Chicken with Dried Apricots? Find out how everyday food can be transformed into exotic delicacies, the infinite variety of the North Indian Cuisine! Delicious creamy meat sauces, delicate fish dishes and chutneys galore! As well as how to say "Nelken" or "Schublade" in English! Don´t forget a dishcloth, your favorite drink and a few plastic boxes to take extra food home in!
Samstag, 28.01.2017
15:00 – 21:00 Uhr
Kursnummer D525148
Dozentin/Dozent Aparajita Wießmüller
Zeitraum/Dauer 2017-01-28T15:00:0028.01.2017
Ort MünchenFürstenried-Ost
Volkshochschule
, Forstenrieder Allee 61
Gebühr 40,00 €
Zuzüglich Materialgeld (vor Ort zu zahlen)
Plätze noch genügend Plätze frei
max. Teilnehmerzahl: 12
Barrierefreiheit Der Zugang zum Veranstaltungsort ist barrierefrei. (Ggf. Einschränkungen vor Ort)