MVHS in English - Indian Cuisine - A Culinary Journey Through India

This culinary journey begins in northern India with a starter, takes you further to eastern and western India with various dishes and winds up in southern India with dessert. You will learn how to combine the great selection of traditional Indian spices by preparing many vegetarian and non-vegetarian dishes like curries, masalas (mixed spices) and sauces. We will serve the food on original Indian plates, called "Thalis". Masala Chai (spiced tea) or lassi (joghurt drink) are also part of the programme.
Sonntag, 22.01.2017
10:00 – 16:00 Uhr
Kursnummer D384925
Dozentin/Dozent Bikash Kumar
Zeitraum/Dauer 2017-01-22T10:00:0022.01.2017
Ort MünchenSendling
Volkshochschule
, Albert-Roßhaupter-Str. 8
Gebühr
Kerngebühr 34,00 €
Materialgeld 16,00 €
Veranstaltungstyp Sunday Seminar
Plätze
max. Teilnehmerzahl: 15
Barrierefreiheit Der Zugang zum Veranstaltungsort ist barrierefrei. (Ggf. Einschränkungen vor Ort)
Info & Beratung Rückfragen und Beratung zu den Ernährungs-, Koch- und Getränkekursen unter 089 / 72 10 06 37 oder sigrid.ebel@mvhs.de