MVHS in English - Traditional Bavarian Cuisine

Bavaria is an immensely popular tourist region, even among Germans. Certainly one of the many reasons for this attraction is its extraordinary variety of foods and drinks. We will prepare some traditional Bavarian dishes such as "Obazda" (cheese spread), "Pfannakuachasupp'n" (pancake soup), "Schweinsbraten" or "Käsespätzle", and desserts such as fresh "Kaiserschmarrn" or "Rohrnudel". You will get a lot of cultural information and have a lot of "Gaudi" (Bavarian for fun), and with this splendid menu you'll be able to impress friends and family and even surprise genuine Bavarians.
Freitag, 10.02.2017
17:30 – 21:30 Uhr
Kursnummer D384050
Dozentin/Dozent Robert von Greding
Zeitraum/Dauer 2017-02-10T17:30:0010.02.2017
Ort MünchenSendling
Volkshochschule
, Albert-Roßhaupter-Str. 8
Gebühr
Kerngebühr 29,00 €
Materialgeld 12,00 €
Plätze noch genügend Plätze frei
max. Teilnehmerzahl: 12
Barrierefreiheit Der Zugang zum Veranstaltungsort ist barrierefrei. (Ggf. Einschränkungen vor Ort)
Info & Beratung Rückfragen und Beratung zu den Ernährungs-, Koch- und Getränkekursen unter 089 / 72 10 06 37 oder sigrid.ebel@mvhs.de