Cooking in English - A Taste of San Francisco Vegetarian Cuisine

Celebrated equally for its commanding view of the Golden Gate Bridge as well as the tasty produce from its own garden, "Greens Restaurant" is often credited for having singularly brought about a revolution in American perceptions of vegetarian cuisine. Current executive chef, Annie Sommerville, and her predecessor, Deborah Madison, have both written best-selling cookbooks, from which we will draw upon for our lacto-vegetarian menu as we use English in this class to create a savory and healthy taste of San Francisco.
Der Kurs ist beendet.
Mittwoch, 16.11.2016
18:00 – 21:00 Uhr
Kursnummer D525140
Dozentin/Dozent Mark Olival-Bartley
Zeitraum/Dauer 2016-11-16T18:00:0016.11.2016
Ort MünchenPasing
Volkshochschule
, Bäckerstr. 14
Gebühr
Kerngebühr 29,00 €
Pauschale für Verbrauchsmaterialien 12,00 €
Plätze
max. Teilnehmerzahl: 10
Barrierefreiheit Der Zugang zum Veranstaltungsort ist barrierefrei. (Ggf. Einschränkungen vor Ort)
Info & Beratung Wir empfehlen, vor der Buchung unsere unverbindliche Einstufung im Gasteig zu nutzen: Mo, Di von 9:00 - 13:00 Uhr Mi, Do von 14:00 - 19:00 Uhr (bitte kommen Sie bis spätestens eine Stunde vor Schluss) Fachgebiet Englisch: (089) 4 80 06 61 52