Bavarian Gourmet Cuisine

This cooking class blends modern cooking culture with the traditional Bavarian cuisine. Classic Bavarian dishes fuse with ingredients from around the world. For example, baby leaf salad with Vermouth-mustard dressing, pine nuts and fried "Weißwurst", white wine soup with a skewered pike perch fillet and cherry tomato, Bavarian beef fillet slow-cooked in a white beer jus, served with truffled white cabbage and thyme gnocchi followed by a dessert of chocolate Bavarian cream or caramelized apples with tonka bean.
11.10.2018
18:00–22:00 Uhr
0,00 €

Full Details
Über den Tellerrand kocht im Einstein - offener Kochtreff für alle Interessierten
08.11.2018
18:00–22:00 Uhr
0,00 €

Full Details
Über den Tellerrand kocht im Einstein - offener Kochtreff für alle Interessierten
13.12.2018
18:00–22:00 Uhr
0,00 €

Full Details
Über den Tellerrand kocht im Einstein - offener Kochtreff für alle Interessierten
10.01.2019
18:00–22:00 Uhr
0,00 €

Full Details
Über den Tellerrand kocht im Einstein - offener Kochtreff für alle Interessierten
14.02.2019
18:00–22:00 Uhr
0,00 €

Full Details
Über den Tellerrand kocht im Einstein - offener Kochtreff für alle Interessierten
Course Number H381900
Teacher Über den Tellerrand kochen München e.V.
Duration 2018-10-11T18:00:005 x do 18.00 bis 22.00 Uhr 11.10.2018 bis 14.2.2019
Location MünchenEinstein 28
Bildungszentrum
, Einsteinstr. 28
Fees Free of charge
Course Type Compact Course
No. of Places Maximum Number of Participants: 30
Accessibility Entrance to the venue has disabled access (restrictions within the building possible)
Information & Guidance Fragen zur Buchung: (0 89) 48006-6239 Fachliche Beratung: (0 89) 48006-6553 oder alina.reiss@mvhs.de